Parque Santiago

Omgeving

Parque Santiago ligt op het Canarische eiland Tenerife. Het moderne appartementen complex grenst direct aan het bekende strand Playa de las Americas. Het is slechts enkele minuten lopen over de gezellige boulevard naar Los Cristianos dat ten oosten van Playa de las Americas ligt.

Playa de las Americas

Playa de las Americas is een plek waar zowel de ontspannen als de actieve vakantieganger zich erg goed kan vermaken. De stranden zijn uitgerust met heerlijke loungebedden en parasols. Je kunt hier heerlijk van de zon genieten terwijl je een boek leest of even een uiltje knapt. Maar ook de actieve vakantieganger kan hier zijn ei kwijt. Vooral duiken, zeilen en kitesurfen zijn activiteiten waar je, je mee kunt bezig houden. Tenerife is het kitesurf eiland bij uitstek. De warme wind die over de zee waait kan zeker in de wintermaanden Playa de las Americas omtoveren tot een waar kitesurf paleis.

Fietsen en Segway

Om de zuidwest kant van het eiland te verkennen kun zowel een fiets als een Segway huren. Het klimaat aan de kust van het eiland is ideaal om een stukje te fietsen of om met een Segway over de wegen en paden te rijden. Het is de ideale gelegenheid om de verschillende stranden te bekijken. Hier aan de zuidwest kant van het eiland liggen veel mooie en toeristische stranden.

Costa Adeje

Costa Adeje is een toeristische plaatsje dat iets verderop ligt aan de zuidwest kant van het eiland. Dit plaatsje is vrij recent ontstaan. Na het aantrekken van de toerisme naar Tenerife werd dit plaatsje uitgebreid met hotels en winkelcentra. Er is hier voor alle vakantiegangers dus voldoende te doen.

Huur auto

Als u meer dan alleen de zuidwest kant van het eiland wilt zien dan wordt u aangeraden om een auto te huren. Dit is mogelijk in de directe omgeving van het Parque Santiago resort en bij het vliegveld van Tenerife. Met een auto rijd u zo het hele eiland over en krijgt u al gauw een goed beeld van de gehele omgeving. Er is over het algemeen meer dan voldoende parkeergelegenheid in steden en bij bezienswaardigheden.

Uitstapjes

Het is niet nodig om voor u vakantie al uitstapjes te boeken. Er wordt u aangeraden bij aankomst wat informatie op te vragen aan de balie van het resort en dan te besluiten waar u heen wilt. Grote kans dat u dan ook nog eens een betere prijs aangeboden krijgt. Het is ook goed mogelijk om voor een redelijk bedrag uit eten te gaan op Tenerife. Voor ongeveer 30 euro kun je al met twee personen uit eten. Over de boulevard naar de nabijgelegen plaatsjes lopen is erg leuk om te doen. Hier zitten de ook wat meer betaalbare restaurantjes.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 633 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen